Royal Kids zoekt een Pedagogisch Medewerker & Schoonmaker

terug naar overzicht →

Royal Kids zoekt een enthousiaste en betrokken

Pedagogisch Medewerker

(vanaf 17 juni, of zsm daarna, gemiddeld 20 uur per week)

                   &

Schoonmaker

(vanaf  3 juni, gemiddeld 7 uur per week)

 

Pedagogisch medewerker

Als pedagogisch medewerker lever je een bijdrage aan de groei en ontwikkeling van de kinderen op onze opvang. Je bouwt samen met ons team verder aan de organisatie. Je staat helemaal achter onze visie, draagt deze uit en werkt met ons aan de verdere vormgeving hiervan. Je geeft persoonlijke aandacht aan elk individueel kind, maar hebt ook aandacht voor de groep. Je bent creatief, enthousiast en betrokken. Je biedt de kinderen een warme, veilige plek en stimuleert hun ontwikkeling.

Functie-eisen pedagogisch medewerker:

 • overtuigd, betrokken en actief Christen
 • een opleiding conform de wet Kinderopvang (of bereid daarvoor te laten bijscholen)
 • Nederlands op niveau 2F. 3F is een pré
 • ervaring in het werken met jonge kinderen
 • een VVE-certificaat is een pré
 • flexibel en zelfstandig
 • communicatief vaardig
 • in staat om onze visie uit te dragen
 • enthousiast over ‘Ervaringsgericht Leren’
 • in staat om kinderen te stimuleren door creatief te zijn en hen aandacht te geven

Als pedagogisch medewerker heb je een relevant diploma nodig op het gebied van Onderwijs, Zorg en/of Welzijn op MBO3 of MBO4 niveau. Voor deze functie geldt dat er 2 vaste werkdagen zullen zijn en 1 flexibele dag, in overleg. De werkzaamheden kunnen per half juni of zo spoedig mogelijk daarna aangevangen worden.

 

Schoonmaker

Als schoonmaker lever je een bijdrage aan het verzorgen van een nette en schone leef- en speelomgeving voor onze kinderen. Je ziet het belang van een nette en schone omgeving voor de gezondheid en het welzijn van de kinderen. Je houdt niet van half werk, je kunt de hygiëneregels uitvoeren, hebt een eigen inbreng en vindt het fijn om in een jonge enthousiaste organisatie te werken. 

 

Funcie-eisen schoonmaker:

 • ervaring met schoonmaakwerk
 • flexibel en zelfstandig
 • secuur werken
 • minimaal 18 jaar

 

Wie zijn wij:

Royal Kids is een jonge organisatie die Christelijke kinderopvang wil bieden in een huiselijke sfeer. Onze visie op kinderen en kinderopvang wordt gebaseerd op wat in de Bijbel staat over hoe we met elkaar en met de schepping omgaan. Ieder kind is uniek en door God geschapen met zijn of haar eigen speciale talenten. Wij willen kinderen de ruimte geven om zichzelf te zijn, zich te ontwikkelen, te groeien en bloeien, met respect voor de ander en de schepping. Wij kiezen bewust voor kleine groepen van max. 8 kinderen, zodat er voldoende aandacht is voor alle kinderen. De nadruk ligt op de eigen ontwikkeling van het kind. Wij kijken naar het kind om te zien wat het nodig heeft en spelen daar op in. Wij werken kindgericht, volgens de principes van ‘Ervaringsgericht Leren’. Er is veel ruimte voor spel, binnen en buiten, vooral met natuurlijke materialen. Het belang van het kind staat bij ons voorop. Naast rust en regelmaat bieden wij vooral ruimte voor de eigenheid van het kind, maar willen wij ook oog hebben voor de groep. Wij denken vooral in mogelijkheden en kansen. Eigen inbreng van medewerkers wordt hoog gewaardeerd.

Meer informatie over Royal Kids vind je op onze website en facebookpagina.

 

Spreekt dit je aan en heb je interesse voor één van beide vacatures?

⇒ Stuur dan een mail met CV en motivatie vóór 31 mei 2019 naar: 

info@kinderopvang-royalkids.nl of bel Rolinda: 06 29793063

Geef bij de motivatie aan naar welke functie je solliciteert.

Wij zien uit naar jouw sollicitatie!

Samen spelen – sociale vaardigheid

60341041_2066385423661839_7520637586704957440_n